torstaina, syyskuuta 08, 2005

Maxin kuulumisia

Max aloitti nyt syksyllä jo neljännen luokan. Toivon mukaan (ainakin omien sanojensa mukaan) vilperttimme on rauhoittunut; aikaisemmin jäi aikaa puuhastella muuta, höpötellä yms. Oppi silti näytti menevän perille varsin hyvin. Muiden työrauhan takia olisi toki suotavaa, että höpinät jätettäisiin muualle ;o) Äiti toki tunnustaa satunnaisesti harrastaneensa koulussahöpisemistä - opettajasta riipuen...

Max on sangen innostunut partiosta, jossa on mukavia kavereita, huumorintajuise ohjaajat ja opitaan kaikkea tarpeellista. Tänä syksynä Max oli erityisen kiinnostunut kuullessaa suunnistuksesta ja puukin käytön harjoittelusta.
Partiolippukunta Kaarinan Ristiritarit


Salibandykin alkaa tänään. Ohjaajina tällä kertaa perheemme vanhimmat ukkelit, eli iskä ja Leksa. Korttliliigaharkkojen jälkeen vuorossa on Lapsi-aikuinen-sähly, jossa harjoittelijana on Axel (+äiti/iskä), ohjaajina edelleen Leksa ja iskä :) Saas nähdä kyseenalaistaako Axel valmennusta vietettyään monet tovit areenalla Tepsin edustusjoukkueen valmentajan, Backen, kanssa... Niin ja tiedä vaikka Maxikin hyppäisi kehiin mukaan.

Toivotaan, että harrastaminen on hauskaa ja antaa vastapainoa koulutyölle, joka vuosi vuodelta vaati enemmän töitä.

Ei kommentteja: